Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Μικροσκοπίας και Μικροανάλυσης στεγάζεται στο υπόγειο του κτηρίου Βιολογίας-Μαθηματικών (χώρος Β / Μ Υ 42), σε θέση αντίστοιχη της Γραμματείας του Τμήματος Βιολογίας.

Λειτουργεί καθημερινά από 09:00 έως 15:00.

Αιτήσεις για ραντεβού για χρήση των μικροσκοπίων SEM και ΤΕΜ και των φασματομέτρων XRF και micro-RAMAN υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας (> Εγγραφή Χρηστών).

Τηλέφωνο

2610 996 177

2610 969 280

2610 996 212

Τηλεoμοιότυπο 2610 969 280
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

lemm_at_upatras.gr

Για την πρόσβαση στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Μικροσκοπίας και Μικροανάλυσης, από τη Λεωφόρο Ιπποκράτους ακολουθήστε τις πινακίδες για το κτήριο των Χημικών Μηχανικών. Μπροστά από το κτήριο των Χημικών Μηχανικών στρίψτε δεξιά και όταν φτάσετε μπροστά στο κτήριο του Τμήματος Βιολογίας, παρκάρετε.

Locate Lab 01

Eισέλθετε στο κτήριο Βιολογίας, όπως δείχνει το πορτοκαλί βέλος.

Locate Lab 02

Κατεβήτε τις πρώτες σκάλες, που θα συναντήσετε στα αριστερά  προς το υπόγειο.

Locate Lab 03

Αφού κατεβείτε τις σκάλες, κινηθήτε όπως δείχνουν τα κόκκινα βέλη και… Καλώς ήρθατε στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Μικροσκοπίας & Μικροανάλυσης.

Locate Lab 04

Την ευθύνη για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Κίμων Χρηστάνης, Καθηγητής Τμήματος Γεωλογίας.

Για παρατηρήσεις σχετικές με την ιστοσελίδα επικοινωνήστε μαζί του (christan_at_upatras.gr).